BP Ziedewij

Middelweg 3
2992 SP Barendrecht
0180 - 611 677

Openingstijden

Ma - vrij 06.00 - 23.00 uur
Zaterdag 07.00 - 23.00 uur
Zondag 08.00 - 23.00 uur

Délifrance

Ma - vrij 06.00 - 17.00 uur
Zaterdag 07.00 - 15.00 uur
Zondag 08.00 - 15.00 uur

direct naar
 • Tank bewust.

  Tank bewust.

  Tanken kan je overal. Bewust tanken is iets anders. Heb je oog voor kwaliteit, een optimale conditie van je voertuig, service, voordeel en het milieu? Dan tank je bij BP Ziedewij.

 • Kwaliteits producten.

  Kwaliteits producten.

  BP Ultimate en de andere kwaliteits producten behoren tot de besten ter wereld. Voor uw voertuig én het milieu!

 • Hoge service.

  Hoge service.

  Veel opstelplaatsen, alle soorten brandstoffen, gas, lucht en de juiste onderhoudsmiddelen in de shop. BP Ziedewij gaat voor een hoge service.

 • FreeBees.

  FreeBees.

  Het leukste spaarprogramma van Nederland daar doe je toch aan mee?! Muziek, cadeau's... deelnemen is gratis dus vraag meteen je spaarkaart aan!

 • Unieke spaaracties.

  Unieke spaaracties.

  De ene spaaractie is nog mooier dan de andere! Houdt de aantrekkelijk tank-spaaracties in de gaten.. dat scheelt enorm!

 • Tanken

  BP Ziedewij is uiteraard ook gewoon een tankstation. Door alle mogelijkheden, services en acties die worden aangeboden lijkt men dit wel eens te vergeten. Voor veel van onze vaste gasten is tanken iets wat ze er even 'bij' doen op het moment dat ze hun wagen schoonmaken, alles controleren, hun lunch regelen en dat ene cadeautje meenemen. Maar ondertussen sparen ze wel heel gemakkelijk dubbel voor voordeel en leuke acties! Met de FreeBees én de eigen Ziedewij zegels!

  Daar gaan we voor bij BP Ziedewij... onze klanten voorzien van voordeel en gemak, het leveren van kwaliteitsproducten voor het voertuig samen met BP en dat alles met aandacht voor het milieu en service hoog in het vaandel!

  Nieuw per 10 februari 2018!

  Ruimte en goed verzorgde opstelplaatsen

  Bij BP Ziedewij krijg je de ruimte. We hebben niet alleen veel opstelplaatsen, ze zijn ook nog eens erg ruim, volledig beschut en van alle services en gemakken voorzien. De goede verlichting zorgt ervoor dat je goed ziet wat je doet en dat het een veilig gevoel geeft, er zijn altijd plastic handschoenen besachikbaar om jezelf te beschermen tegen vuil en vloeistoffen, er is water om je ruiten te reinigen en handdoekjes om je handen mee schoon te vegen. Het buitenterrein wordt meerdere malen per dag gecontroleerd. Mocht je toch een minpuntje zien meld ons dat dan meteen! Vast bedankt voor je oplettendheid.

  Ook het aanbod aan verschillende kwaliteitsbrandstoffen is volledig en voor bijna alle voertuigen geschikt. Naast de 'gewone' typen benzines en diesel kunt u bij BP Ziedewij terecht voor de BP Ultimate producten die uw motor extra ondersteunen en waarmee u al snel meer dan35 km op één tank kunt rijden. Er zijn 2 LPG pompen aanwezig.

  24/7 en betalen op verschillende manieren

  BP Ziedewij is dagelijks geopend van 06:00 - 23:00u, maar ook daarbuiten kunt u terecht. Bij de nachtpomp kunt u dag en nacht tanken en afrekenen met pinpas, brandstofpas of creditcard. Overdag kunt u natuurlijk pinnen, maar ook gewoon contant betalen. Wel zo klantvriendelijk.

  Gasflessen

  Klik hier voor het overzicht

  Bij BP Ziedewij spaar je naast FreeBees steeds weer voor geweldige nieuwe acties!

  Er zijn regelmatig speciale TankSpaar acties. Denk daarbij aan sporttassen, luxe parfums, modelwagens of andere leuke waardevolle artikelen. Hiervoor zijn op dat moment vaak aparte spaarzegels in gebruik; ze worden je altijd aangeboden..je hoeft alleen maar Ja te zeggen en je spaart mee! Die kans laat je toch niet liggen?! 

  En daarbovenop krijg je ook nog FreeBees als je je FreeBees kaart hebt aangevraagd. Dat kan in de shop of bij BP via deze link.

  Naast deze speciale spaaracties kan je ook bij onze Delifrance sparen. Een waardepunt ad €1,25 bij iedere bestelling van meer dan €25,-. Een volle kaart bevat 20 waardepunten maar is vervolgens voor €35,- aan Delifrance producten waard!

   

  Je ziet..bij BP Ziedewij blijf je écht plakken, want nergens krijg je zó veel voordeel.. en dat alles met één tankbeurt of lunchbestelling! Dus pak je voordeel, spaar mee samen met je huisgenoten of collega's en kies je cadeau. In de shop, op deze website en via Facebook kun je alle acties volgen!

   

   

  In Nederland is BP met ruim 350 tankstations, meer dan 2200 medewerkers en klanten in uiteenlopende sectoren als de lucht- en scheepvaart één van de grootste leveranciers van brandstoffen en smeermiddelen. Wij streven ernaar om naast service en dienstverlening op het hoogste niveau, tevens continue bij te dragen aan innovatie en techniekontwikkeling, teneinde nieuwe manieren te vinden om uw mobiliteit te garanderen en tegelijkertijd de betrouwbaarheid en de bescherming van de natuurlijke leefomstandigheden te waarborgen. 

  Wereldwijd werken BP en haar medewerkers en vertegenwoordigers volgens een vast gedragscode gebaseerd op 5 kernwaarden:     veiligheid   respect   excellentie    moed    één team

   

  Voor meer informatie over BP verwijzen we je graag naar hun eigen informatieomgeving.

   

   Zakelijk voordeel; al vanaf 1 wagen!

  Heeft u zakelijk behoefte aan een goede partner voor uw wagenpark, het flexibel gebruiken van bijvoorbeeld aanhangers en wilt u kunnen vertrouwen op goede afspraken en de hoogste kwaliteit voor lunches en catering? BP Ziedewij maakt graag concrete afspraken met u over de invulling daarvan. Met de BP plus tankpassen, voordeelabonnementen op onze wasfaciliteiten, het aanhangerassortiment en de klantgerichte Delifrance zijn wij ook voor bedrijven dé pitstop van Barendrecht! Ook voor freelancers en zzp-ers!

  Niet alleen bedrijven en organisaties uit de regio die hebben gekozen voor BP als fuelpartner en daarom BP Ziedewij als vaste stop hebben, krijgen extra voordeel. Ook als er wordt gewerkt met andere, neutrale tankpassen valt er veel bij ons te halen. Door gezamenlijk mee te sparen; door de aanschaf van voordeelabonnementen en door met ons om tafel te gaan om een afgestemd programma vast te stellen kan iedereen besparen op zowel brandstoffen, shopproducten, wassen, aanhangerverhuur en uiteraard catering & lunches. Je bent van harte welkom om onder het genot van een stevige koffie je wensen op tafel te komen leggen!

  Op zoek naar een vaste fuelpartner met verregaande mogelijkheden en services? Dan is BP zeker iets voor jouw organisatie. Bekijk hier wat ze voor je kunnen betekenen met de BP Plus card systemen.