BP Ziedewij

Middelweg 3
2992 SP Barendrecht
0180 - 611 677

Openingstijden

Ma - vrij 06.00 - 23.00 uur
Zaterdag 07.00 - 23.00 uur
Zondag 08.00 - 23.00 uur

Délifrance

Ma - vrij 06.00 - 17.00 uur
Zaterdag 07.00 - 15.00 uur
Zondag 08.00 - 15.00 uur

direct naar
 • Milieuvriendelijk.

  Milieuvriendelijk.

  Wij garanderen je dat je auto echt schoon wordt met onze wasoplossingen. Dat we dat milieuvriendelijk regelen vinden we zelf heel belangrijk!

 • Veilig en snel.

  Veilig en snel.

  De luxe rollover wasstraat is niet alleen heel snel; hij behoort ook nog eens tot de meest lakveilige systemen in de markt!

 • 5 ruime wasboxen.

  5 ruime wasboxen.

  Onze wasboxen zijn niet alleen ruim, maar ook goed verlicht en beschut tegen regen en wind. Je kan altijd terecht!

 • Servicepunten.

  Servicepunten.

  De diverse servicepunten op ons terrein zijn stuk voor stuk kwaliteitsobjecten waarop je kunt rekenen. Voor ieder voertuig!

 • Glimmende velgen.

  Glimmende velgen.

  Je auto schoon houden is één, je velgen... die moeten natuurlijk glimmen zonder dat het je veel moeite kost.

 • Dogwash.

  Dogwash.

  Veilig en gemakkelijk. Onze unieke Dogwash biedt dagelijks uitkomst en ook je viervoeter voelt zich er snel thuis!

 • Wassen en meer

  NIEUW!!!! Professionele Wasserette bij BP Ziedewij. Was heel eenvoudig uw eigen was, de teamkleding, grote objecten als paardendekens of uw bedrijfswas. Snelle programma's gaan aan de slag terwijl u wacht, uw auto wast of geniet in onze Délifrance!

  Een groot deel van onze locatie en diensten is gericht op het onderhouden en schoonhouden van je voertuig(en). In de luxe rollover wasstraat wordt je wagen grondig en veilig gewassen en zelfs machinaal gepoetst. De ruime wasboxen zijn 24u per dag beschikbaar voor een volledige wasbeurt of een snelle correctie. Een uitgebreid assortiment aan professionele servicepunten als stofzuigers, mattenreiniger, diverse lucht en waterpunten en een stikstofpunt zijn bij BP Ziedewij ruim voor handen. Ook voor je motor, caravan of fiets! Bovendien heeft ook je trouwe viervoeter heeft een eigen plek om zich heerlijk op te frissen; onze Dogwash is de ideale plek om na een stevige wandelig het zand en modder weg te spoelen. 

  Met de uiteenlopende wasprogramma's en beschikbare voordeelkaarten is wassen bij BP Ziedewij makkelijk, leuk en ben je vooral verzekerd van een glimmend resultaat!

  De met dubbele, extra zachte borstels uitgevoerde wasstraat zorgt voor een verbluffend resultaat. Met speciale velgenborstels, diverse behandelprogramma's en verschillende instellingen rijdt iedere auto er stralend en als nieuw weer uit!

  De was- en boenprogramma's zorgen voor een grondige reininging en bescherming van de lak van uw auto. Ook voor cabrio's! Voorzien van een vuilafstotende waxlaaag en volledig gedroogd in het aparte drooggedeelte is uw auto weer goed beschermd tegen wind en weer en rijdt u er weer glimmend bij. Zonder strepen of krassen!

  Geen zin om te wachten en op zoek naar extra voordeel? Dat kan heel eenvoudig! Kijk hier voor het programma- en prijsoverzicht, aantrekkelijke waardekaarten en pak eenvoudig extra voordeel tijdens onze dal-uren!

   

   

   

   

   

  Achter de shop staan 5 ruime en beschutte wasboxen gereed om makkelijk en uitgebreid je auto, motor, boot of caravan te wassen. Even snel wat vuil wegwerken of juist grondig wassen, boenen en poetsen. Het kan allemaal, iedere dag!

  Je velgen weer als nieuw krijgen? Maak dan gebruik van de speciale velgenreinigingsoptie. Daarmee krijgen ze een professionele behandeling met een geweldig resultaat! Bekijk hier enkele wastips voor het beste resultaat.

  Je kunt zowel met muntgeld terecht als natuurlijk met onze aantrekkelijke waardekaarten. Vraag ernaar in de shop.

    

   

  Op het terrein van BP Ziedewij zijn diverse servicepunten ingericht. Nieuw is onze multifunctionele Wasserette bij de entree van de wasstraat. Ideaal voor grote en onhandige wastaken als teamkleding, paardedekens.. maar ook perfect voor bedrijven met veel was zoals horeca en organisaties met bedrijfskleding. Terwijl de machine wast en droogt kunt u gemakkelijk uw auto wassen of een heerlijk broodje nemen in onze Délifrance.

  Op 4 afgeschermde opstelplaatsen staan krachtige stofzuigers en een roestvrijstalen mattenklopper klaar om ook de binnenzijde van uw auto grondig schoon te krijgen. Diverse schoonmaakhulpmiddelen als droog- en cleaningdoekjes zijn verkrijgbaar in de automaten. Daarnaast zijn er professionele luchtkasten, een watertappunt en kun je ook terecht voor je fietsbanden. Speciaal voor banden gevuld met stikstof is er een aparte stikstof servicekast. Alles voor een schoon voertuig en een veilige rit!

  In de beschutte en 's winters verwarmde Dogwash is het heel eenvoudig om ook uw trouwe viervoeter na een heerlijke, maar vaak modderige en zanderige, wandeling weer schoon en fris mee naar huis te krijgen. Geen gedoe met tuinslangen of een vuile badkamer; in onze Dogwash staat uw hond veilig en kunt u zonder zelf compleet nat te worden makkelijk soppen, afspoelen, ontvlooien en zelfs de vacht behandelen met speciale conditioner. Daarna drogen en de hond kan schoon mee!

  In de shop zijn speciale waspenningen verkrijgbaar om uitgebreid te kunnen wassen, maar u kunt ook met muntgeld terecht. Leuk als cadeau bij ons verkrijgbaar De Nationale Hondenwasbon. 

  Openingstijden Dogwash: ma - za 07:00 - 20:00u, op zondag van 09:00 - 20:00u.