BP Ziedewij

Middelweg 3
2992 SP Barendrecht
0180 - 611 677

Openingstijden

Ma - vrij 06.00 - 23.00 uur
Zaterdag 07.00 - 23.00 uur
Zondag 08.00 - 23.00 uur

Délifrance

Ma - vrij 06.00 - 17.00 uur
Zaterdag 07.00 - 15.00 uur
Zondag 08.00 - 15.00 uur

direct naar
 • Altijd de juiste oplossing.

  Altijd de juiste oplossing.

  Werkelijk voor ieder doel hebben wij de geschikte aanhanger voor je gereed staan. Dicht, open, voor een korte of lange periode...je vindt altijd de juiste oplossing!

 • Open.

  Open.

  Onze open wagens hebben altijd een metalen afrastering voor jouw en andermans veiligheid. Verschillende maten en geremde en ongeremde uitvoeringen.

 • Speciaal vervoer.

  Speciaal vervoer.

  Uniek zijn de specials in ons verhuurprogramma. Voor bijzondere ladingen, een schadegevalletje of om het jezelf makkelijk te maken.

 • Gesloten.

  Gesloten.

  Goed beschermd tegen weer en wind met stevig zeildoek. Geremd, ongeremd, dubbelassig...Kies je maat en start met inladen!

 • Verhuur

  Met trots tonen wij je ons uitgebreide verhuurassortiment voor zowel rijbewijs typen B of BE. Naast de bekende en veel gebruikte open en dichte laadbakken, bieden we je ook de juiste oplossing voor dat ene moment..dat moment waarop je je afvraagt 'hoe ga ik dit vervoeren?'. Juist dan weet je dat BP Ziedewij de oplossing heeft.

  Onze standaardwagens zijn er in diverse maten en uitvoeringen, maar juist onze specials zijn uniek: een afsluitbare aanhanger voor je motor, fietsen of materialen die extra beschermd dienen te worden. Grofwerk en geen behoefte aan rugklachten? Kies dan voor onze Kiepwagen...ook professioneel een uitkomst! De professioneel uitgevoerde aanhangers zijn voorzien van verstevigde bodemplaten en assen, hebben een reservewiel en standaard een 7-polige stekker. Een verloopstekker is uiteraard beschikbaar.

  Voordelig huren?

  Je krijgt standaard 25% korting indien de huurperiode minder dan 3 uur bedraagt. Wanneer je 4 dagen of langer aaneengesloten huurt ontvangt je zelfs 30% korting!

   

  Zeker weten dat jouw aanhanger beschikbaar is? Bel ons direct op 0180 -611 677!

  Bekijk hier het prijsoverzicht en de specificaties.

  Handig: Tips en advies voor het aankoppelen, laden en rijden met een aanhanger.

  Type A en B met kooi

  Onze open aanhangers hebben allemaal een sterke kooiconstructie ter bescherming van de te vervoeren materialen en om de maximale veiligheid te waarborgen. Al vanaf €28,- per dag beschikt je over handig extra laadvermogen voor het vervoeren van je spullen.

  Type A, B en C met huif

  Grotere objecten vervoeren of spullen beter beschermen tegen regen en wind of buitenstaanders? Dan bieden onze aanhangers met huif uitkomst. Voorzien van extra stevig zeildoek zijn dit uitstekende krachtpatsers die afhankelijk van het gekozen type tot zelfs 1580 kilo kunnen vervoeren. Let op of je rijbewijs geschikt is om de grotere uitvoeringen te mogen trekken. Bekijk hier het overzicht of vraag om advies in de shop.

  Typen D en E

  Onze serie Specials zijn werkelijk uniek... in gebruik maar zeker ook in de regio. Even scooterof een stel fietsen vervoeren? Dat is al snel een hele uitdaging, maar niet met onze hardtop-aanhanger! De nieuwe uitvoering wordt binnenkort verwacht. De vorige uitvoering is helaas gestolen, maar in september 2016 verwachten we weer een nieuwe aanhanger in de vloot  te kunnen aanbieden.Daarmee vervoer je met het grootste gemak uitzonderlijke objecten. Op vakantie en gewoon veel laadruimte nodig om alles mee te kunnen nemen? Vraag in de shop naar de mogelijkheden en een speciale prijs voor een langere huurperiode.

  De professionele keepwagen (rijbewijs BE verplicht) heeft al vele actieve klussers en tuinliefhebbers geholpen bij het klaren van de klus, maar ook als extra hulpmiddel voor ondernemers biedt deze extra stevige en flexibele keepwagen uitkomst. Voorkom extra werk en rugklachten bij het vervoeren van bijvoorbeeld grond of zware materialen...huur gewoon onze keepwagen voor slechts €48,- per dag!