BP Ziedewij

Middelweg 3
2992 SP Barendrecht
0180 - 611 677

Openingstijden

Ma - vrij 06.00 - 23.00 uur
Zaterdag 07.00 - 23.00 uur
Zondag 08.00 - 23.00 uur

Délifrance

Ma - vrij 06.00 - 17.00 uur
Zaterdag 07.00 - 15.00 uur
Zondag 08.00 - 15.00 uur

direct naar
 • Dagelijks tot 23u!

  Dagelijks tot 23u!

  Afrekenen, iets drinken en eten, een snack voor onderweg of een cadeau? In onze shop vindt je vast wat je nodig hebt!

 • Smaken verschillen.

  Smaken verschillen.

  Ook jouw favoriete frisdrank staat heerlijk gekoeld klaar voor je. Of liever een heerlijke koffie en iets erbij?

 • Lekkere trek.

  Lekkere trek.

  Geen behoefte aan lunch maar wel lekkere trek? Ons assortiment zoetig, zout en hartig biedt vast uitkomst!

 • Alles voor je auto.

  Alles voor je auto.

  Voor een onbezorgde rit en je eigen veilgheid hebben wij een uitgebalanceerd gamma aan kwaliteitsproducten op voorraad.

 • Delifrance corner.

  Delifrance corner.

  Koffietijd, lunchtijd of gewoon lekker.. in onze delifrance corner vindt je jouw favoriete broodje of warme snack.

 • Non Food assortiment

  Non Food assortiment

  Voor jezelf of om weg te geven:van speelgoed en bloemen tot aan entertainment en beltegoed.. altijd aan het juiste adres!

 • Shoppen

  In onze ruime shop kan je dagelijks terecht tot 23u; ook op zondag! Je vindt er werkelijk van alles op het gebied van automotive, food, non-food en gifts. Het juiste assortiment kwaliteitsproducten voor je auto en je eigen veiligheid. Ontspanning met de kranten, lectuur en dvd's en super leuke cadeau's en artikelen... om weg te geven of gewoon lekker voor jezelf. Natuurlijk staat jouw smaak frisdrank in onze schappen en hebben je favoriete snack waarschijnlijk nét in de aanbieding.. dus pak je voordeel!

  De toiletten zijn gratis en schoon. We maken je het gemakkelijk als je wil BBQ-en: vers stokbrood, houtskool en gasflessen, we hebben wat je nodig hebt...ook op het laatste moment! Op visite maar vergeten iets te kopen? We hebben een groot assortiment planten, bloemen en uiteenlopende gifts voor jong en oud. Bovendien zijn er meerdere mogelijkheden om te sparen voor extra voordeel en luxe cadeau's.

  BP Ziedewij. Ook de shopstop van Barendrecht!

   

   

   

  Veilig en goed voorbereid op weg; belangrijk voor uzelf en uw medeweggebruikers. Wij bieden u dan ook een uitgebreid assortiment automotive producten waarmee uw auto in topconditie blijft. van kwalitatieve motoroliën, sceenwash en autolampjes tot aan luchtverfrissers en (vaak verplichte) veiligheidsmiddelen. 

  Vraag aan  onze medewerkers welke producten het meest geschikt zijn voor uw voertuig of toepassing; zodat u met een gerust hart uw weg kunt vervolgen.

  Ook uw eigen motor heeft regelmatig extra energie nodig... lekkere trek, zoet of juist hartig, gezond en voedzaam? In onze ruime shop is er werkelijk voor iedere behoefte, smaak en moment wat verkrijgbaar. Niet alleen de producten die u automatisch verwacht bij een tankstation, maar ook heel veel verse en bijzondere aanbiedingen maken ons assortiment enorm gevarieerd. Van talloze smaken ijsjes en gekoelde dranken tot aan een lekkere snack, een hartig broodje en die lekkere zak chips voor thuis op de bank. Kom eens winkelen... ook op zondag!

  Ons Non Food aanbod biedt voor allerlei situaties uitkomst. Handige gadgets, stijlvolle zonnebrillen of het beltegoed aanvullen? Je kunt terecht voor cards, cd's en dvd's, maar natuurlijk ook voor leuk speelgoed en mooie bloemen en planten. Rondom grote evenementen zijn er vaak thema artikelen verkrijgbaar en natuurlijk passen we onze shop ook aan de periode van het jaar aan met winter en kerstartikelen of juist vakantie en zomerproducten. 

  Zo kun je bijvoorbeeld altijd terecht voor de handige gasflessen geschikt voor je terrasheater en BBQ. BeneGas Light is de kunststof gasfles die veilig, praktisch en comfortabel is. Ten opzichte van een stalen gasfles met vergelijkbare inhoudsmaat leveren de 5 en 10 kg flessen een gewichtsbesparing op variërend van 3,5 tot 10,5 kg.

     

  Bekijk hier het prijsoverzicht en de specificaties

  Laat je verrassen door de leuke en handige artikelen die je dagelijks tot 23u kunt aanschaffen. De shop is geheel vernieuwd met leuke en verrassende cadeau artikelen.

  Bovendien kan je regelmatig voordelig sparen voor leuke artikelen en tankacties met parfums en handdoeken. Volg ons op Facebook en houdt de acties in de gaten!

   

  Voor jezelf of iemand anders verrassen? Ons gift-assortiment biedt voor alle gelegenheden en wensen een oplossing. Een waardekaart, speelgoed, bloemstukken, muziek of een film? We hebben altijd de laatste en leukste spullen klaar staan. Dus heb je een verjaardag of ga je op visite en wil je toch nog even iets meenemen? Geen probleem, bij BPZiedewij vind je altijd iets passends om weg te geven (of te houden natuurlijk ;-) )