BP Ziedewij

Middelweg 3
2992 SP Barendrecht
0180 - 611 677

Openingstijden

Ma - vrij 06.00 - 23.00 uur
Zaterdag 07.00 - 23.00 uur
Zondag 08.00 - 23.00 uur

Délifrance

Ma - vrij 06.00 - 17.00 uur
Zaterdag 07.00 - 15.00 uur
Zondag 08.00 - 15.00 uur

direct naar
 • Ruim assortiment.

  Ruim assortiment.

  Van salades op diverse type brood, warme snacks, speciale weekbroodjes en verse koude dranken tot aan specialiteiten als Flammkuchen

 • Bezorgservice.

  Bezorgservice.

  Geen tijd of zin om zelf langs te komen? Geen probleem wij bezorgen dagelijks aan huis of op kantoor!

 • Vers smaakt beter.

  Vers smaakt beter.

  Er wordt alleen met verse ingredienten en producten gewerkt waardoor uw bestelling nóg beter smaakt!

 • Coffeecorner.

  Coffeecorner.

  Even een lekker kop koffie met een ovenheerlijk broodje of zoetigheid erbij...ontmoet je netwerk aan onze koffie tafels!

 • Délifrance

  Délifrance dankt haar goede naam aan de vele verse en authentieke producten van Franse origine. De diverse soorten brood, baquettes en croissants worden voor vers afgebakken en naar wens belegd. Onze Inshop Délifrance (Délifrance-BarendrechtA29) is binnen enkele jaren uitgegroeid tot een regionaal begrip als het gaat om lekkere koffie, snacks, tussendoortjes, broodjes en lunchbezorging thuis of op kantoor. Onze vriendelijke medewerkers staan dagelijks - ook op zondag! - voor je klaar om ervoor te zorgen dat je niets tekort komt.

  Onze Délifrance is zeven dagen per week geopend. Van maandag tot en met vrijdag kun je al bij ons terecht vanaf 06.00 uur!  Op zaterdag vanaf 07:00u en op zondag vanaf 08.00 uur. Het Délifrance team gaat op maandag t/m zondag tot 17.00 uur door . Maar daarna zijn er nog volop snacks en allerlei standaard producten verkrijgbaar.

  Je kunt ook eenvoudig vooraf bestellen via onze website en later ophalen of laten bezorgen:

  Bestel hier direct online!  Een bevestiging volgt per e-mail.

  Á bientôt au Délifrance-BarendrechtA29!

  Waar heb je trek in?

  Hartig of juist zoet, warm of gekoeld? Direct opeten, meenemen voor onderweg of thuis, of haal jij een lekkere lunch voor op kantoor? Het ruime assortiment van Délifrance Barendrecht A29 biedt voor iedereen wat. Naast de versproducten in de wandkoeling, kun je dagelijks vanaf 06:00 u (op zaterdag v.a. 07:00 u en zondag v.a. 08:00u) terecht voor diverse heerlijke zachte en harde broodjes, stokbroodjes of warme specialiteiten bij onze Delifrance counter. salades, verse groenproducten maar ook een heerlijke warme gehaktbal. De sauzen kun je gratis pakken. 

  Daarbij hebben we ook vers gemaakte Flammkuchen....bepaal welke verse ingrediënten je er op wil hebben en onze vriendelijke medewerkers verzorgen een heerlijke voor jou gemaakte smaaksensatie. Uiteraard zijn er ook diverse smoothies verkrijgbaar en wordt de heerlijk zoete sinaasappelsap steeds vers geperst. Via de speciale website is het gehele assortiment te bekijken én te bestellen! Daarnaast staan op alle tafels menukaarten en hebben we wekelijks speciale broodjes in de aanbieding. Volg ons daarvoor ook op Facebook, dan mis je niks meer!

  We heten je van harte welkom voor een smakelijk ontbijt, lunch of tussendoortje.

  Snel en eenvoudig

  Indien je doordeweeks tijdig je bestelling doorgeeft is het voor ons geen probleem deze persoonlijk te komen brengen. Je hebt onze opvallende bezorgauto's vast wel eens voorbij zien komen of bij buren of het kantoor naast je zien staan. Online bestellen en vervolgens op tijd laten bezorgen, waarom niet? Kan jij intussen door met je werkzaamheden terwijl wij alles vers voorbereiden.

  Wij bezorgen bestellingen vanaf €15,- in Barendrecht, Carnisselande/Portland en Heerjansdam. Tot  €25,- berekenen we €2,50 aan extra bezorgkosten; vanaf €25,- bezorgen wij je bestelling zelfs gratis. Wil je een bestelling laten bezorgen in het weekend of op feestdagen of in een ander gebied? Neem dan vooraf telefonisch contact op via 0180 - 611 677.

  Als er  behoefte is aan iets anders dan enkele broodjes...

  Délifrance Barendrecht A29 verzorgt ook cateringoplossingen op maat. Van een uitgebreid vergader- of businessontbijt, vergaderlunches, verse maaltijdsalades, tot aan take away High Tea's. Jij geeft je wensen door, wij vertellen onze mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op via info@ziedewij.nl Je kunt ook direct bellen met of Bianca op 0180-611 677 om je wensen kenbaar te maken.

  Bij het uitvoeren van onze opdrachten hebben we niet alleen goed geluisterd naar uw wensen en het doel van het moment, alle producten worden met de grootste zorg vers voorbereid en maximaal begeleid zodat de opdrachtgever en diens gasten er geen omkijken meer naar hebben.

   

  Een bakje koffie, een broodje en een praatje

  Midden in onze shop is de Coffee corner gesitueerd. Aan de hoge tafels is het lekker om even te 'hangen' en te ontspannen. Terwijl je wacht op een vers broodje voor de lunch of rustig aan de koffie met een heerlijk koffiebroodje erbij, af en toe is het goed om wat gas terug te nemen. De koffie is van kwaliteit en wordt niet overal geschonken, probeer hem eens uit! Regelmatig zijn er heerlijke aanbiedingen dus pak meteen je voordeel en spreek gezellig af met collega's, vrienden en of je klant! De gratis Wifi is de snelste van Barendrecht dus ook je mail bijwerken is zo gedaan!